Wie is KetoMan?


KetoMan is een organisatie die u gidst door de wereld van koolhydraatarme diëten. Internet overspoelt u met informatie over koolhydraatreductie, maar welke informatie is betrouwbaar en toepasbaar op uw individuele situatie? KetoMan biedt persoonlijke begeleiding, coaching en maatwerk gedurende uw koolhydraatarm avontuur. En wilt u succes boeken, denk dan aan

coaching door KetoMan. Onderzoek wijst namelijk uit dat persoonlijke begeleiding en een heldere uitleg de slagingskans van uw ketogeen dieet aanzienlijk verhoogt.

Door opleiding aan en samenwerking met het Nutrition Network van Prof. Tim Noakes levert KetoMan ‘evidence based coaching’ en worden de nieuwste wetenschappelijke inzichten in de informatievoorziening en coaching geïntegreerd. Bent u op de hoogte wat koolhydraatarm eten allemaal kan opleveren?

Het dieet biedt onder andere therapeutische mogelijkheden bij epilepsie, kanker, diabetes type 2, Alzheimer, PCOS en vele andere veel voorkomende aandoeningen en ja, u valt er nog bij af ook! Op onze facebookpagina posten we vanaf nu iedere donderdag een recente wetenschappelijke studie, zodat U op de hoogte blijft van de nieuwste wetenschappelijke feiten. Heeft u alleen maar PHPD (pijntje hier, pijntje daar)? Het ontstekingsremmend effect van het ketogeen dieet zorgt dan in veel gevallen voor wonderen!

Wilt u starten met een koolhydraatarm dieet of bent u al begonnen en loopt u tegen problemen aan, weet dat KetoMan u graag bijstaat. Samen kijken we naar uw doelstelling, uw gezondheidsstatus en stellen een passend plan voor u op, indien nodig in overleg met uw huisarts. Het is toch doodzonde als u veel moeite doet zonder hiervoor beloond te worden met een mooi resultaat?

KetoMan houdt praktijk in Osteopatisch Centrum Middelburg, biedt zo nodig onlineconsulten maar is natuurlijk ook telefonisch bereikbaar voor vragen. Misschien tot gauw?!