"Warming up naar een gezonder leven."

Na jarenlange strijd tegen de kilo's en de bijbehorende klachten ben ik aangeraakt door het ketogene vuur van Jacco en OCM Lifestyle. Een periode van 3 maanden intensieve begeleiding hebben ervoor gezorgd dat ik ruim 10 kilo ben kwijtgeraakt en over veel meer energie beschik! Dank je wel Jacco, voor de gezellige sparringmomenten en de deskundige begeleiding.

>> Corrie

"Ik verklaarde KetoMan gedeeltelijk voor gek."

Door de volharding van KetoMan en zijn duidelijke uitleg over wat een Ketogeen dieet voor mij zou kunnen betekenen ben ik uiteindelijk begin 2020 gestart. Met vallen en opstaan, geholpen door Ketoman, ben ik van 130 kg naar 83 kg gegaan.

>> Gerben

"Fijn om een klankbord te hebben."

Ik ben via OCM lifestyle bij KetoMan terechtgekomen. KetoMan heeft mij in het 3 maanden durende "VastenBeter-stappenplan" begeleid. Tijdens dat traject ben ik mezelf meerdere keren tegen gekomen en dan is het fijn dat KetoMan er is om je te coachen.

>> Pim

"Dit kan iedereen begrijpen en volhouden!"

Ik volgde het VastenBeter-stappenplan van OCM Lifestyle. Mede dankzij de betrokken begeleiding en opbouwende feedback van Jacco is het traject van ketogeen eten en vasten me 100 % meegevallen. Ik vond het heel fijn dat er ook appcontact kon zijn.

>> Jolanda

"Keto is geen dieet maar een lifestyle."

Dit hebben wij de afgelopen 3 maanden (sept, okt en nov 2020) mogen ervaren.
Wij vonden onszelf te zwaar qua gewicht en ons energiepeil kon zeker een “boost” gebruiken.
En: “wat eet je nu eigenlijk en wat doet dit met je lichaam?”
Samen met Jacco zijn we de “keto lifestyle” gaan ontdekken en ervaren. Begeleiding is zeer essentieel om het vol te houden en om het op een juiste manier te doen. Coaching is dus erg belangrijk! Wij zijn weer vol energie, 10 kilo lichter en wij weten wat voeding met je doet!
Dank je wel Jacco!

>> Marc en Editha

"Een kundig luisterend oor."

Jacco bruist van het enthousiasme als het gaat om het ketogeen dieet. Hij legt de eetstrategie rustig en duidelijk aan cliënten uit. Hij kan goed luisteren en is zo in staat het dieet goed aan te passen aan persoonlijke wensen en doelstellingen.

>> Frank Zweedijk OCM Lifestyle