Weet KetoMan wie u bent, wat u wilt bereiken en welke aandachtsgebieden er zijn binnen uw gezondheid, dan kan het echte werk beginnen.

Bij de nulmeting verzamelt KetoMan diverse gegevens zoals uw gewicht, lengte, buikomvang en bloeddruk. Tevens wordt met een vingerprik de concentratie ketonen in het bloed bepaald, omdat deze leidend zal zijn of u het ketogeen dieet correct uitvoert.

Omdat KetoMan het traject wetenschappelijke onderbouwing geeft en uw veiligheid belangrijk vindt, vraagt KetoMan aan uw huisarts om mee te werken aan een bloedonderzoek en mee te kijken naar uw vorderingen indien er onderliggende aandoeningen zijn.

KetoMan gaat u wijzer maken over voeding in het algemeen en koolhydraten in het bijzonder.

Het ketogeen dieet kenmerkt zich namelijk door een sterke reductie in de consumptie van koolhydraten die in allerlei soorten en maten voorkomen. KetoMan leert u daarom labels lezen.

Ook informeert KetoMan u over de inname van gezonde vetten in uw voeding. Er zijn hier de laatste twintig jaar namelijk verrassende dingen over ontdekt. KetoMan ontkracht dogma’s met wetenschappelijke bevindingen en laat zien hoe de voedselindustrie invloed heeft op voedingsrichtlijnen en ons dagelijks overspoelt met koolhydraten.

VastenBeter-stappenplan

Naast een passend ketogeen dieet en coachingsplan biedt KetoMan ook een wetenschappelijk onderbouwd programma voor gegarandeerd gewichtsverlies, het voorkomen van ouderdomsaandoeningen, het letterlijk verjongen van uw lichaam en hiermee het optimaliseren van uw vitaliteit, zonder medicijnen! Dus: Vast en (ver)beter uw gezondheid!

Van futloos naar vitaal in drie stappen!

Met ons stappenplan werkt u toe naar een verjongend hoogtepunt: Een periode van 48 uur vasten waarin u leeft op alleen water! Twee dagen watervasten is heel heilzaam maar ook een heuse prestatie en vergt een goede voorbereiding en begeleiding.

KetoMan begeleidt u naar helderheid in het hoofd, volop inspiratie en een verjongd lichaam dat bruist van de energie!

Wilt u meer wil weten over het VastenBeter-stappenplan? Klik dan hier.

 

 

>>Lees verder

Wilt u aan de slag?

KetoMan staat voor u klaar. Neem contact op en we plannen een intake om samen uw situatie door te nemen en een plan van aanpak op te stellen. KetoMan leert u anders te eten. Dit verhoogt uw vitaliteit en vermindert uw hongergevoelens.
Kies voor KetoMan en verander blijvend uw eetgewoonten!

Maak afspraak